zoek menu

APM Contact

Heb je vragen of hulp nodig bij jouw keuze? Maak gebruik van onderstaand formulier of bel gratis met onze opleidingsadviseurs via 085 130 6456. We staan je graag te woord!

Bertus Aafjeshof 70
1628 VK Hoorn
+31 (0)85 130 6456

Ons kantoor is gevestigd aan de Bertus Aafjeshof 70 in Hoorn.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mij optioneel inschrijven?
  Je inschrijving via de website is direct definitief. Na inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging per mail en binnen 3 werkdagen een bevestiging van inschrijving. Je hebt vanaf de bevestiging van inschrijving een bedenktermijn van 2 weken.
 • Is mijn inschrijving in goede orde ontvangen en verwerkt?
  Wanneer je je hebt ingeschreven, zie je aan het einde van de inschrijfprocedure een bevestigingspagina. Tevens ontvang je een binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging van inschrijving per mail.
 • Kan ik vrijstelling(en) aanvragen?
  Voor geen van de trainingen of examens kun je vrijstelling krijgen. Wel biedt APM IPMA trainingen in verkorte vorm aan voor wie al trainingen op het gebied van projectmanagement heeft gevolgd.
 • Kan ik mijn inschrijving annuleren?
  Tot één maand voor de start van de training kun je kosteloos annuleren. Bij annulering tussen één maand en veertien dagen voor aanvang van de training ben je 50% van de kosten verschuldigd. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. Intake- en coachingsgesprekken en pre-assessments kun je tot één week voor aanvang zonder kosten wijzigen. Bij wijziging binnen een week, wordt een bedrag van € 95,- administratiekosten in rekening gebracht.
 • Kan ik een opleiding doorschuiven?
  Indien je verhinderd bent om aan een training mee te doen, kun je je training doorschuiven naar een volgend startmoment.  Tot één maand voor de start van de training kun je kosteloos wijzigen. Bij verschuiving naar een volgende groep tussen één maand en veertien dagen voor aanvang van de oorspronkelijke training wordt € 95,- administratiekosten in rekening gebracht. Binnen veertien dagen voor aanvang ben je, naast deze administratiekosten, 50% van het totaalbedrag verschuldigd.
 • Bekijk alle vragen