zoek menu

Overzicht van alle agile en projectmanagement trainingen

De juiste agile leider, project- of programmamanager kan een wezenlijk verschil maken voor een succesvolle afsluiting van jouw project. Onze ruime selectie agile en projectmanagement trainingen worden gegeven door coaches die actief zijn op het hoogste niveau. De opleidingen richten zich op de verschillende facetten van agile, project- en programmamanagement. Leer effectiever te communiceren, processen te stroomlijnen en de balans te behouden in het ingewikkelde krachtenveld waar agile leiders en projectmanagers opereren. Haal kennis op en verbeter jouw werkwijze voor een project dat loopt als een trein.

  • 15.000 deelnemers in 10 jaar
  • De project- en veranderspecialisten
  • Trainers met ruim 15 jaar ervaring
  • APM4APM: door en voor APM’ers

Overzicht van alle agile en projectmanagement trainingen

Filter op doel:

Filter op functie(s):

Filter op standaarden:

Theorie direct doorvertalen in de praktijk

Bij APM tref je geen grijze presentaties of langdradige slideshows aan. De agile en projectmanagement trainingen zijn rechtstreeks toepasbaar in de praktijk en worden opgehangen aan de eigen casuïstiek. Onze coaches opereren nog elke dag in het werkveld en dragen hun vakkennis graag aan je over. Zie een cursus agile of projectmanagement dan ook als learning journey waarbij we je van intake tot succes begeleiden.

Gebruik de online leeromgeving

Studeren doet iedereen op zijn eigen manier. Bij APM kun je gebruik maken van een veelzijdige online leeromgeving. Gebruik de portal voor thuisstudie, spar met mededeelnemers op de online community of bekijk diverse video’s en presentaties. Maak daarnaast gebruik van de memotrainer om dagelijks een aantal vragen te beantwoorden op jouw eigen niveau. De inlogcodes voor de online leeromgeving blijven zes maanden lang actief. Zo kun je ook na afronding van jouw cursus nog gebruik maken van onze diensten.

Persoonlijke feedback

Onze agile en projectmanagement trainingen richten zich niet op theorie, maar laten ook ruimte over voor persoonlijke aspecten. Je krijgt tijdens de cursus voortdurend feedback op jouw handelen, waarbij we zowel kijken naar hard skills als naar soft skills. Voorafgaand aan de training vindt bovendien een intakegesprek met een trainer plaats, waarbij we jouw persoonlijke motivaties achterhalen. De opleiding wordt vervolgens op maat voor je gevormd.